ДПС предложи още през 2018 г. детските градини да са

...
 ДПС предложи още през 2018 г. детските градини да са
Коментари Харесай

Д-р Хасан Адемов във Вълкосел: Кметовете от ДПС сами направиха безплатни детски градини

 Open photo

 

Движение за права и свободи предложи още през 2018 година детските градини да са налични и безвъзмездни за всяко дете. Не се одобри. Затова кметовете от Движение за права и свободи със личните средства на общините направиха забавачките безвъзмездни. Това съобщи общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов на предизборна среща в с. Вълкосел, община Сатовча. Това бе един от образците, посочени от доктор Адемов за навременните и съответни обществени ограничения, предлагани от Движението за права и свободи.

" Промяната " се хвалят, че нараснали пенсиите със 167 лева, само че комфортно за тях пропущат да кажат, че 120 лева от сумата е с помощта на Движение за права и свободи, акцентира доктор Адемов. Той напомни, че Движение за права и свободи настояваше 120-те лв. коронавирус добавка да останат за най-уязвимите групи, само че болшинството към Политическа партия отхвърли и увеличи пенсиите единствено с 10 на 100, което е по 1,19 лева дневно.

Тези ръководещи пристигнаха с неистина, нарушиха Конституцията, настаниха се с неистина в полето на политиката и лъжат непрестанно, възмути се доктор Адемов. И уточни като образец изказванията на Кирил Петков и Асен Василев, че няма да има нито една пенсия под линията на беднотия – от 413 лева в този момент и 504 лева следващата година. Национален осигурителен институт споделя, че 304 000 пенсии са под линията на беднотия. Това са инвалидните пенсии, наследствените, вдовишки добавки, а тези групи са най-уязвимите, съобщи Адемов.

Не вярвайте на малкия екран, вярвайте на джоба си и хладилника, които споделят какъв брой обедняхме през последната година поради некадърното ръководство на " Промяната ", съобщи доктор Хасан Адемов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР